Silikoneforme og silikone bagemåtter

Hos SILCOFA finder du et stort udvalg af silikoneforme, bagemåtter og bageark til køkkenbrug. Vi sælger både silikoneprodukter til professionel, industriel brug og silikoneprodukter til privat brug i køkkenet – besøg vores webshop her. Vi kan fremstille bagemåtter og bolsjemåtter med logo efter eget mål, så de er klar til brug.
 
Både i hjemmet og i professionelle sammenhænge bruges silikoneprodukter som tilbehør til bagning og bolsjekogning. Det kan f.eks. være i form af silikoneforme, silikonemåtter, muffins forme, bagepapir, bageark og bageunderlag. Silikonens slidstyrke og smidighed gør, at materialet er nemt at arbejde med og nemt at rengøre.
 
Egenskaber ved vores bagemåtter og silikoneforme:

  • Kan sættes direkte i ovnen.
  • Kan tåle temperaturer fra minus 60°C til plus 230°C.
  • ”Flyver” ikke rundt i ovnen som bagepapir.
  • Er godkendte til fødevarebrug.
  • Er modstandsdygtige over for ultraviolet lys, ozon og statisk elektricitet.

Silikone bagemåtter

Vores bagemåtter har en glat og slippende overflade, der gør, at dejen ikke hænger fast. De er derfor velegnede til både æltning og efterfølgende bagning. Måtterne kan også bruges til bolsjer. Hvis du lægger en anden, bagemåtte oven på måtten med bolsjemasse, kan du rulle massen uden at være bange for klistrede og ødelagte redskaber.

Silikoneforme til bagning

Vores silikoneforme til bagning har de samme egenskaber som bagemåtterne og gør sig perfekt til eksempelvis muffins, chokolade og små tærter. Modsat plastik smelter silikone ikke ved høje temperaturer – og selvom silikone kan virke sart og bøjeligt, er der tale om et meget slidstærkt materiale. Hvis dejen eller massen brænder fast, er det som regel muligt at få hele massen ud af formen på én gang ved at skrabe den af.
 
En rund silikone bageform kan bruges til blandt andet kage, brød og tærter, hvor overfladen skal være glat og elegant. Formens nonstick-egenskab sørger for, at der ikke er noget, der smuldrer undervejs, og særligt i professionel sammenhæng er fleksibiliteten i silikonen eftertragtet. Mens en keramisk bageform har sine egne fordele, er der ikke noget, der overgår de lette og fleksible silikoneforme i effektivitet, opbevaring og rengøring.

Fødevaregodkendte silikoneforme

Alle vores silikoneprodukter gennemgår en grundig varmebehandling og renselse for kemiske stoffer under produktionen. Det betyder, at alle silikoneprodukter til køkkenet fra SILCOFA er fødevaregodkendte.
 
Vi anbefaler dog alligevel, at du rengøre produkterne med varmt vand og opvaskemiddel inden brug. De fleste silikoneprodukter tåler også en tur i opvaskemaskinen. Undgå skuremiddel til silikoneforme, da det ødelægger overfladen.

Få mere at vide

Hos SILCOFA har vi mange forskellige silikoneprodukter til køkkenbrug foruden bageark af silikone, silikoneforme og måtter til bolsjer. Vi har sikkert også det, du står og mangler. Er der noget, du er i tvivl om, eller har du spørgsmål til vores udvalg, så ring til os på +45 36 771 781, eller send en mail til salg@silcofa.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

FÅ MERE AT VIDE

Du kan læse meget mere om de tekniske detaljer ved silikoneslangerne via FAQ og databladene i menuen nedenfor. Her kan du blive klogere på blandt andet vægt, tilgængelige mål, arbejdstryk og materialets ekstensibilitet (strækbarhed).

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES PRODUKTER?

Så kontakt vores kundeservice på tlf. eller mail:

+45 36 77 17 81 salg@silcofa.dk